Arviokäynti

Teemme maksuttoman kartoituksen nykytilanteesta

Vaisatek Maarakennuksen arviokäynnillä kiinteistönomistaja saa ajantasaista tietoa kiinteistön todellisesta kunnosta. Käynnin aikana sokkelille tehdään yleiskatsaus, kosteusmittaus ja tarkastetaan salaoja- ja sadevesijärjestelmien yleiskunto, mikäli sellaiset ovat. Tarkastuksen jälkeen käydään yhdessä kiinteistönomistajan kanssa läpi kaikki huomatut havainnot. Jos sokkelissa tai järjestelmissä havaitaan puutteita tai kunnostustarpeita, kerromme niistä ja teemme kunnostusarvioraportin, jossa tarvittavat huoltotoimenpiteet ja korjaukset näkyvät kustannusarvioineen. Tarkastuskäynti on aina maksuton!

1. Asiantuntijamme saapuu paikalle

Sovittuna ajankohtana sovitussa paikassa. Ammattilaisemme eivät ole työaikaan sidonnaisia, joten tarvittaessa käynti onnistuu myös illemmalla tai viikonloppuna. Huomioimme asiakkaalle sopivan ajankohdan.

2. Kiinteistön perustuksien kuntokartoitus

Talon perustuksille tehdään yleiskatsaus ja tarvittaessa kosteusmittaus. Lisäksi salaoja- ja sadevesijärjestelmien yleiskunto tarkastetaan ja muodostetaan kokonaiskuva rakennuksen ulkopuolisista kosteusriskeistä.

3. Kirjallinen Raportti ja kustannusarvio tarvittaessa

Teemme tarkan raportin näkemästämme ja samalla asiakas saa myös kustannusarvion. Asiantuntija käy ehdotelman läpi yhdessä talonomistajan kanssa. Kustannusarvio sisältää tiedot myös tarvikkeista ja kotitalousvähennyksen osuudesta.

 

MAKSUTON KARTOITUS

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulee kartoittamaan kohteesi ja kertoo tarvittaessa parhaan mahdollisen huoltoratkaisun täysin veloituksetta ja ilman sitoutumista.