Piharemontti

”Siisti ja tyylikäs piha on viihtyisä paikka viettää aikaa”

Pääsääntöisesti remontoimme vanhat pihat, joissakin tapauksissa teemme myös kokonaan uuden pihan. Jos arvostat funktionaalisuutta ja tyylikkyyttä, on piha suunniteltava siten, että se tukee toimintaasi. Piharakentamisen ammattilaisemme kuuntelevat pienimmätkin toiveesi ja toteuttavat ne – laadusta tinkimättä.

Pihasuunnitelma

Aina kun puhutaan piharakentamisesta kokonaisuutena, kannattaa tehdä pihasuunnitelma. Yksittäisiä istutuksia tai vaikkapa laatoituksia voi tehdä ilman suunnitelmaakin, mutta hyvä pihasuunnitelma takaa loistavan lopputuloksen kokonaisuutena.

Kivi- ja kivetystyöt

Laatoitukset, muurit, kivetykset, kiviportaikot ja erilaiset kiviainestäytöt ovat perusta kauniille pihan kokonaisuudelle. Kiviaineksilla pihasta saadaan luonnonmukaisempi ja yksityiskohtaisempi. Sään- ja ikääntymisen kestävä kiviaines on helppohoitoinen ja nopea tapa parantaa pihan käytännöllisyyttä.

Vihertyöt

Yleisin tapa saada pihamaa kauniimmaksi on tietenkin kaunis nurmikko. Voimme istuttaa nurmikon tai tehdä hyvän maapohjan kasvustoa varten valmiiksi. Teemme myös istutuksia tarpeen mukaan. Tässä asiassa laadusta ei tingitä, mutta vain mielikuvitus on rajana kun vihertöistä puhutaan.

Asfaltoinnit

Autoluiskan asfaltoinnit, pihatiet massanvaihtoineen onnistuvat aliurakoitsijamme avulla. Teemme kuitenkin omatoimisesti asfaltoinnin pohja- sekä purkutyöt.

 

MAKSUTON KARTOITUS

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulee kartoittamaan kohteesi ja kertoo tarvittaessa parhaan mahdollisen huoltoratkaisun täysin veloituksetta ja ilman sitoutumista.