Tietoa meistä

Olemme Lappeenrantalainen yritys joka käyttää aina omaa, paikallista, suomalaista ja korkean ammattitaidon omaavaa henkilökuntaa.

Erikoisosaamisemme on pientalojen maarakennustyöt. Teemme myös muita kaivuu ja maansiirtotöitä riippuen asiakkaan tarpeesta. Jättämällä maarakennustyöt ammattilaisten hoidettavaksi varmistat projektin oikeaoppisen ja laadukkaan lopputuloksen. Annamme kaikelle työllemme 5 vuoden takuun.
Meille asiakas on tärkein ja hoidamme aina projektikohtaisesti parhaan mahdollisen huoltoratkaisun avaimet käteen -periaatteella. Toimintaperiaatteemme on palvelu alusta loppuun. Haluamme tehdä maarakentamisesta asiakkaillemme helpon ja miellyttävän kokemuksen, jonka jälkeen pihakin näyttää siistiltä ja huolitetulta.
Toimimme osana Vaisatek Group Oy:tä. Teemme tiiviisti yhteistyötä meidän yhteistyökumppani-yritysten kanssa, joihin kuuluvat Vaisal Kiinteistöpalvelut, sekä Suomen Tiilikattopinnoitus. Kaikki toimintamme on vastuuvakuutettua ja kuulumme Luotettava Kumppani -palveluun.

Vaisatek yhteistyössä: 

MAKSUTON KARTOITUS

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme tulee kartoittamaan kohteesi ja kertoo tarvittaessa parhaan mahdollisen huoltoratkaisun täysin veloituksetta ja ilman sitoutumista.